Vrei sa il / o ajuti pe NIMRóD BEKESI sa castige două bilete premium la aventura Transilvania Train?

  1. Da-i un vot, fa click pe butonul LIKE de mai jos
  2. Anunta-ti prietenii sa voteze, fa click pe butoanele de share de sub poza (Facebook, etc)

OBSERVAȚII

  1. Nu se poate vota de mai multe ori de pe acelasi IP sau device in aceeasi zi
  2. Este posibil ca daca va voteaza colegii de serviciu sa nu poata face asta toti in acelasi timp; se poate vota maxim o data la 24 ore de pe acelasi IP.
NIMRóD BEKESI

Munții Parâng fac parte din Carpații Meridionali, grupa muntoasă Parâng-Șureanu-Lotrului, fiind cea mai mare ca suprafață dintre masivele muntoase ale României. De la est la vest măsoară aproximativ 50 de km iar de la nord la sud circa 25 km.
Munții Parâng sunt delimitați la vest de Valea Jiului, iar la est de râul Olteț și râul Lotru. La nord sunt delimitați de Munții Șureanu, prin valea râului Jiul de Est Spre sud, delimitarea este făcută de șirul depresiunilor Novaci, și Baia de Fier.
Munții Parâng îți oferă multe: trasee montane de toate dificultățile, peisaje pe care nu le vei uita niciodată, posibilităti de a înnopta și de a admira pe timpul nopții multitudinea de stele și siluete ale crestelor și nu în ultimul rând, aventură.

15 Comments

  1. Arta fotografică…in exprimarea lui Nimi…este plina de simboluri…muntele…este definit…prin bujorii sai, seninul…prin infinitul cerului…surprins in răsărit sau apus de soare, omul…prin legatura sa cu vesnicia…”sculptata” in lemnul unei cruci tradiționale…momarlanesti…
    …fotografia sa este poezie!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *