Vrei sa il / o ajuti pe CLAUDIU DRUGA sa castige două bilete premium la aventura Transilvania Train?

  1. Da-i un vot, fa click pe butonul LIKE de mai jos
  2. Anunta-ti prietenii sa voteze, fa click pe butoanele de share de sub poza (Facebook, etc)

OBSERVAȚII

  1. Nu se poate vota de mai multe ori de pe acelasi IP sau device in aceeasi zi
  2. Este posibil ca daca va voteaza colegii de serviciu sa nu poata face asta toti in acelasi timp; se poate vota maxim o data la 24 ore de pe acelasi IP.
CLAUDIU DRUGA

Misterul Apusenilor
În întreg ținutul Munților Apuseni, se ascunde un loc plin de mister, de o frumuseţe aparte , un loc în care ceaţa îţi spune prieteneşte "Bună dimineaţa!", iar soarele te mângâie cu raze răzleţe.
Situat în comuna Sălciua , urcând pe un drum şerpuit şi îngust pâna la poalele muntelui , satul Dumeşti este o perlă a masivului Bedeleu (Munţii Trascăului) , un tărâm desprins parcă din Legendele autentic româneşti. Străbătând la pas dealurile şi văile sale întinse , descoperind oameni şi tradiții , locul acesta mi-a rămas în suflet pentru totdeauna ! În liniştea pustietăţilor , se aud tălăngile oilor ori ecoul unei ciobăniţe : "Hai la strungă , hai !" , dându-ţi senzaţia unor meleaguri ce te întorc în trecut , unde totul este neschimbat şi neatins de trecerea anilor , unde totul se conservă şi se păstrează cu sfinţenie . Un loc în care timpul dispare iar lumina , umbrele şi ceaţa te îmbrăţișează misterios .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *