Vrei sa il / o ajuti pe ANDRA-ELENA PANAINTE sa castige două bilete premium la aventura Transilvania Train?

  1. Da-i un vot, fa click pe butonul LIKE de mai jos
  2. Anunta-ti prietenii sa voteze, fa click pe butoanele de share de sub poza (Facebook, etc)

OBSERVAȚII

  1. Nu se poate vota de mai multe ori de pe acelasi IP sau device in aceeasi zi
  2. Este posibil ca daca va voteaza colegii de serviciu sa nu poata face asta toti in acelasi timp; se poate vota maxim o data la 24 ore de pe acelasi IP.
ANDRA-ELENA PANAINTE

Dumești a devenit un loc de suflet pentru mine, rămânând fascinată de modul în care natura și-a conturat formele, dar și pentru faptul că a fost prima mea tură foto cu cortul. În acest loc, diminețile ajutate de valurile ceții creeză un spectacol sublim. De cele mai multe ori prefer să las aparatul deoparte și pur și simplu să privesc.

Oameni puțini și modești ce știu să se bucure de viață într-o natură așa cum a lăsat-o Dumnezeu. Un car cu boi mânat de un bătrânel peste care dau an de an, stânile pline de oi, câinii ce le păzesc și care ne sunt gazdă pe toată perioada șederii, dormitul la cort, nopțile geroase, diminețile cu rouă și soarele ce arde pe timp de zi, intr-un început de vară sau de toamnă, mâncarea la tuci, mersul prin iarbă în picioarele goale, toate acestea mă fac să revin cu drag în Apuseni. Ceea ce simt, văd și trăiesc de fiecare dată când merg acolo este greu de reprodus în cuvinte. Dar imaginea poate spune mai multe.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *